Gudomlig njutning

Gudomlig njutning – Kärlekskurser
Med 150 tantriska kärlekskurser i bagaget är det ingen överdrift att påstå att Calle och Jennie har mycket god erfarenhet av att leda och inspirera människor i ämnena sex, kärlek och samlevnad. Utöver detta arbetar både Calle och Jennie konstnärligt med gestaltande av erotik i bild och skrivande, samt att de håller föredrag i samma ämnen, samt erbjuder privat coaching för enskilda och par.

Calle är en van kursledare i ämnen som berör och involverar personlig utveckling, uttryck och process – som t.ex. teaterimprovisation, shamanism och sex, har skrivit mycket om sex, erotik och relationer i flera olika tidskrifter, och är en aktiv debattör i sexualpolitiska frågor. Calle är också en bra coach, särskilt gällande relationer, kärlek och sexualitet – för såväl par som enskilda personer. Calle har även arbetat med shamanistiska tekniker i över 20 år, och höll under en tioårsperiod mycket populära trumresor regelbundet i Stockholm.

Calle är också fotograf, författare, bildkonstnär m.m., och därtill upphovsman och redaktör för den konstnärliga och filosofiska erotiska hemsidan Cirkus Eros, samt bloggen TantraBlog.

Jennie är en van kursledare i ämnen som rör sexualitet, kärlek och relationer, och skriver även en del om dessa ämnen, samt att hon även coachar kvinnor och par. Jennie har studerat genusvetenskap, och har i början på 2000-talet arbetat i Ylva Franzéns butik där hon ständigt mötte frågor från såväl kvinnor som män om sexualitet & njutning.

Hemsida
Gudomlig njutning

Geografisk plats
Varierande men, Stockholm(i huvudsak), Norrköping, Värmland, Oslo, Berlin och Bordeaux (där vi har våra exklusiva fortsättningskurser för par).

Arbetsmråden

Öka din förmåga till att både ge och ta emot njutning!

Lär känna dina och din partners lustpunkter!

Öka intimiteten, lyhördheten, kärleken och extasen er emellan!

Lös upp onödiga spärrar och hämningar som hindrar dig att älska och njuta!

Maximera dina orgasmer – både kvinnor & män kan bli multiorgasmiska!

Bejaka den starkaste och mest ursprungliga, kreativa drivkraften inom oss alla – den gudomliga, heliga, lekfulla, magiska sexualiteten!

Kontaktuppgifter
Calles mobil: 070-79 76 333
Jennies mobil: 070-285 10 91
Calles e-post: calle@cirkuseros.nu
Jennies e-post: jennie@cirkuseros.nu