Lotus utveckling

Lotus Utveckling verkar för personlig utveckling och växande, genom att genomföra olika aktiviteter som får oss som människor att må bättre med oss själva och våra liv.

Hos Lotus Utveckling hittar du samtalsterapi, coaching, kurser i personlig utveckling samt olika pass i frigörande dans.
Jag som driver Lotus Utveckling heter Ingrid Thorngren och arbetar med personlig utveckling, både som samtalsterapeut, coach, utbildare och frigörande dans inspiratör.

Med mig ska du jobba om du vill utveckla dig själv för att ”hitta dig själv” och därefter skapa ditt drömliv, precis så som du vill leva för att vara lycklig och må bra.
Det är min starka övertygelse att vi alla kan skapa precis det liv som vi vill leva. Jag är ditt bollplank, stöd och samtalspartner på din resa, för att hitta din sanning, ditt liv och din potential.

Kurser i personlig utveckling. Att lära känna mig själv och skapa en större medvetenhet om vad som är viktigt i mitt liv, är det bästa jag kan göra för mig själv.
Genom en större medvetenhet om vem jag är och vad jag vill, kan jag ta ett större ansvar och göra medvetna val, för att skapa precis det liv som ger mig lycka.

Frigörande dans. Att släppa allt annat och för stunden ge sig hän i rörelsen. Dansen är en form av mindfulness, medveten närvaro. Att släppa alla tankar och vara medvetet närvarande i nuet. Ett sätt att nå lunt, frid, balans och harmoni. I dansen kännder du glädje, frihet och livsenergi. Ett härlig sätt att få motion för kropp och själ.

Hemsida
http://www.lotusutveckling.se

Geografisk plats
Stockholm

Arbetsmråden

samtalsterapi
Danslokal: Drop-in onsdagar på mf Hälsocenter, St.Eriksgatan 50, på innergården. Gå in i
gången mellan Biljardpalatset och Boutique Eden, gå ner för första trappan och direkt till höger.
Mitt emot Västermalmsgallerian. T-bana Fridhemsplan.